Lørdag 1. februar 2020

Riding Recovery Retreat

Kurset er lukket for tilmelding

Riding Recovery Retreat – Hos Fit2Ride

Et unikt retreat for rytteren med mulighed for at have egen hest med.

 

FÅ DELTAGERE – FOR BEDST MULIG UDBYTTE.

 

På dette retreat arbejder vi med at lokalisere og mindske stressniveauet i forhold til spændingstilstande i den samlede ekvipage. 

Det starter ofte hos rytteren, netop fordi du føler, at noget er galt. 

Så derfor sættes der fokus på dig, din krop, dine behov og dine ønsker, så DU kan føle en forskel efterfølgende i form af et behageligt flow i dagligdagen. Både for dig selv og i samværet med din hest.  

Riding Recovery Retreat lægger op til, at deltagerne også er med til at støtte hinanden omkring de udfordringer der, enten har været eller, er eksisterende omkring sig selv og hesten. 

Målet og ønsket herfra er, at alle deltagere kommer videre på en god, tryg og holdbar måde! 

Vi arbejder derfor tydeligt holistisk i de pågældende dage i forhold til det, der kan virke begrænsende for at få en god tur sammen med din hest uanset om det er fra jorden eller på ryggen.

I Retreatet indgår: RytterYoga® øvelser og afspænding, (herunder åndedrætstræning), Individuel behandling, konkrete stresshåndteringsøvelser, og udlevering af materiale og mulighed for fremadrettet opfølgning.

 

Pris uden hest – Kr. 2.500,-

Pris med hest  – Kr. 3.500,- incl. udebokse, og mindre stævnefold/luftefold.

Mulighed for overnatning for enkelte deltagere. 

Tilmelding og betaling foregår via www.fit2ride.dk – Kalender/Kurser.

 

Program fremsendes ved tilmelding. Kontakt os ved spørgsmål via mail messenger eller smsSøs info@fit2ride.dk eller på mobil 30530220 Mvh. Søs Fejerskov-Quist