Bøger

I balance på hesteryg med RytterYoga

Søs Fejerskov-Quist har i oktober 2019 udgivet bogen RytterYoga hvor du kan få optimal ryttertræning ganske enkelt.
Bogen er en fortsættelse af "I balance på hesteryg" fra 2009 og dvd`en "Fra træningslokale til hesteryg".
I den nye bog, samles den nyeste viden omkring ryttertræning, i forhold til fascier (bindevæv) hos den samlede equipage. Og du bliver guidet til at blive en endnu bedre rytter.
Bogen bygger således også på den mangeårige erfaring gennem vores uddannelse af både fritidsryttere og fagpersoner til RytterYoga-instruktører. Men bogen kan læses og bruges af alle, der ønsker en krop, der er rar at være i - og en giver dig bedre tur i sadlen - uanset dit ridemæssige niveau.
Du vil blive præsenteret for den vigtige viden omkring fascia/bindevævets veldokumenterede betydning for både rytter og hest.
Med de virkningsfulde øvelser fra RytterYoga-bogen vil du få din krop til at fungere bedre indefra og ud.
Hvis du følger vores "opskrift", kan du se frem til at blive en rytter, der kan være fjedrende og følsom "fra bøjle til tøjle".
Din pony/hest vil takke dig for det :o)

DENNE BOG ER UDSOLGT FRA FORLAGET!

Se i stedet ovenfor - den nyeste bog om RytterYoga
Søs Fejerskov-Quist har i samarbejde med hestefysioterapeut Claus Toftgaard skrevet og udgivet bogen I balance på hesteryg. Bogen er en anderledes indgangsvinkel til ridningen end den, vi er vant til. En bog, der sætter rytteren i centrum; ikke på det almindelige ridetekniske plan, men med udgangspunkt i kropsbygning og kropsholdning.

Titel: I balance på hesteryg
Forfatter: Søs Fejerskov-Quist i samarbejde med Claus Toftgaard
Format: 17 x 24 cm
Sider: 128
ISBN: 978-87-7081-026-5

Udgivet på Forlaget Saxo

Udtalelser

Dyrlæge Rikke Schultz:
“I balance på hesteryg er en bog til glæde for mange heste. Søs Fejerskov-Quist og Claus Toftgaard har her skrevet en bog med en anderledes indgangsvinkel til ridningen end den, vi er vant til. En bog, der sætter rytteren i centrum; ikke på det almindelige ridetekniske plan, men med udgangspunkt i kropsbygning og kropsholdning. Det er dejligt med en bog, der fokuserer på rytteren som den ansvarlige for ekvipagens præstation, så det ikke bare er hesten, der får skylden, når det ikke går, som rytteren forventer.”

Instruktør Ute Lehmann:
“Det, du øver dig mest i, er det, du bliver bedst til. Det er vores ansvar at træne vores krop (og vores hest) efter bedste evne. Denne bog skaber et meget indlysende grundlag for, at vi kan blive bedre til at træne den hensigtsmæssige holdning frem for den ‘bekvemme’ – indtil den er blevet til en ny, god vane til gavn for os og vore heste. Jeg vil helt klart anbefale denne bog og Søs´ undervisning i ‘Rytteryoga’ til alle mine elever.”

Læs lektørudtalelseen her (PDF)

Anmeldelser


Pia Telling
Den bog var årsag til at jeg kom op på hesten igen. Efter flere voldsomme oplevelser med min nye hest, var jeg ved at opgive at komme til at ride igen. Helt tilfældigt læste jeg en artikel i vores Lokalavis om den nyudkomne bog, jeg kørte straks ud til Søs og købte bogen. Bogen med illustrationer, giver så fine forklaringer på vigtigheden af at rytteren er smidig og i ballance. Jeg blev klar over at det var mig som havde et træningsproblem, ikke hesten. Det er nu 4 år siden, jeg begyndte at dyrke “rytteryoga” og bruge øvelserne fra den helt uundværlige bog.


Betina Sørensen
En super inspirende bog , der er mange billeder der gør det til at forstå for alle. En holistisk vinkel på der gør den fuldendt.


Wendy Christensen
Kan i den grad anbefale bogen. Har du måske nogen sinde tænkt: hvorfor er det lige hesten reagere som den gør? Går hesten ofte til venstre eller højre? Selvom dyrlægen har tjekket den fra A til Z ! Alt for ofte er det pga skævhed/stivhed hos rytteren. Som underviser ses det alt for ofte disse ting. Hesten reagere ved vores signaler/krop sprog, om det enten er ved jord eller til hest. Jo bedre form hest og rytter er, jo bedre bliver resultatet for den enkelte ekvipage :-) Rigtigt god læsning ;-)


Guðmundur Arnarsson
Big help for me and my riding..highly recommended