DVD – Fra træningslokale til hesteryg

Fra træningslokale til hesteryg – Målrettet ryttertræning der forebygger slid og skader til hverdag og hest

”Fra træningslokale til hesteryg” er den første specifikke ryttertrænings-DVD i Danmark.

Med målrettede øvelser for ryttere på alle niveauer og i alle discipliner – kan du ved hjælp af egen forberedelse fra jorden få en bedre og sjovere tur i sadlen.

Søs Fejerskov-Quist fra Fit2Ride.dk er selv rytter siden barnsben (uddannet Idrætslærer, yoga- og reformerpilatesinstruktør), og har sammensat de vigtigste øvelser, der gennem tiden har hjulpet ryttere på alle planer videre i deres ridning.

DVD’en er en videreudvikling af den populære bog ”I balance på hesteryg – vejen til bedre præstationer”, der allerede er solgt i over 2000 eksemplarer.

Denne DVD giver dig nye effektive øvelser. Hvis du følger programmet giver det dig en bedre hverdag uden spændinger. Samtidig vil øvelserne give dig succes i ridningen og en sundere og mere tilfreds hest/pony.

Alle øvelser er til glæde for rytteren – både til hverdag og hest.

Udtalelser

Lotte Paarup, Fysioterapeut
“Søs har på denne DVD sammensat en række øvelser og tips til din krop, som er guld værd. Hun formår at integrere den nyeste viden, og samtidig holde fast i et højt fagligt niveau. Hendes måde at formidle øvelser og budskaber på er super funktionelt og kan overføres til praksis med det samme. Søs er en ægte entusiast, og det mærker du her!”

Claus Toftgaard, Hestefysioterapeut og træner
“Ridesporten bliver stadig mere teknisk krævende, hvorfor den velkoordinerede og afbalancerede rytter altid vil have en fordel. Jeg oplever desuden ofte, at helbredsmæssige problemer hos hesten, skyldes begrænsninger i rytterens rideteknik og fysik. Denne DVD giver ryttere på alle niveauer mulighed for at komme igang med et super træningsprogram og få gode ideer til at træne selv, samtidig med at det hele forklares på en let forståelig måde. God træning!”

Dyrlæge Christina Suntum Sørensen, Hestemund.dk
“Jeg oplever at mange ryttere mister den bløde forbindelse til hestens mund, fordi de faktisk selv er spændte i kroppen. Denne DVD giver ryttere mulighed for at mærke deres egen krop, og dermed hestens, så ridningen bliver et harmonisk sammenspil”.

Samarbejdspartnere
Samarbejdspartnere