Fit2Ride - vejen til bedre præstationer

Fit2Ride hjælper ryttere indenfor alle discipliner og på alle niveauer til at få en bedre tur i sadlen. Ved at screene, behandle og træne dig målrettet efter velafprøvede og dokumenterede metoder, kommer du et hestehoved foran.

Du får mindsket ubalancer i kroppen og får værktøjer/øvelser, der kan mærkes og ses på din ridning med det samme. Derefter skal du selvfølgelig sørge for at vedligeholde :o)

Søs har udviklet RytterYoga® underviser i Pilates-reformer 1-1 hjælper med at rette dine skævheder og generelt ubehag i kroppen, herunder musearm, tennisalbue, ryg-, nakke-, samt stressrelaterede smerter og ubalancer.

Søs er forfatter til bogen I balance på hesteryg-i samarbejde med Claus Toftgaard og har udgivet Dvd`en Fra træningslokale til hesteryg.

Søs er tillige Equine Touch Practioner student level 1 og ser altid Ekvipagen som en helhed i forhold til udfordringer i bindevæv, muskulatur og fremadrettet træning.

16-01-2020

Hvad er dit udgangspunkt for træning?

Træning er mange ting...træning af hesten har ofte den største opmærksomhed. Men hvad med rytteren? Hvor og hvordan lægger du energi og tager udgangspunkt i din egen træning?

08-01-2020

Wendy Junior- youngriders - Sid rigtigt på hesten 1

Super artikel fra December 2019 for  junior- youngriders. Voksne må gerne kigge med. De kan også lære noget ;o)

10-12-2019

RytterYoga®instruktør 2020

For dig der vil mærke og gøre en forskel!

Uddannelsen består af 3 sammenhængende moduler med intensiv teoretisk og praktisk undervisning. Der er kun plads til få deltagere for at alle får mulighed for optimalt udbytte og udveksling af erfaringer i gruppen.

 Undervisningen foregår i weekenderne d. 5-6 september, 3-4 oktober og 7-8 november 2020.

Tilmeldingen er åben! Læs mere under tilmelding og RytterYoga®instruktør.

23-04-2019

Hjernerystelse? Og hvad så?

For dig der selv har, har haft, møder personer med hjernerystelse, eller i det hele taget bare gerne vil vide mere om det emne.