Fit2Ride hjælper ryttere indenfor alle discipliner og på alle niveauer til at få en bedre tur i sadlen. Ved at screene, behandle og træne dig målrettet efter velafprøvede og dokumenterede metoder, kommer du et hestehoved foran. Du får mindsket ubalancer i kroppen og får værktøjer/øvelser, der kan mærkes og ses på din ridning med det samme. Derefter skal du selvfølgelig sørge for at vedligeholde :o) Søs har udviklet RytterYoga® underviser i  Pilates-reformer 1-1 hjælper med at rette dine skævheder og generelt ubehag i kroppen, herunder musearm, tennisalbue, ryg-, nakke-, samt stressrelaterede smerter og ubalancer. Søs er forfatter til bogen I balance på hesteryg-i samarbejde med Claus Toftgaard og har udgivet Dvd`en Fra træningslokale til hesteryg.  Søs er tillige Equine Touch Practioner student level 1 og ser altid Ekvipagen som en helhed i forhold til udfordringer i bindevæv, muskulatur og fremadrettet træning.

Træning og behandling der virker – Viden + krop = resultater

Fit2Ride er udviklet, så du kan få den optimale træning, du behøver for at blive en bedre sportsudøver. Via en screening har du mulighed for at blive rettet og få en individuel træningsplan. Det betyder, at du kan sætte ind de mest optimale steder i forhold til netop din krop, udligne skævheder og samtidig minimere risikoen for slid og skader.
Med hjælp fra Søs Fejerskov, vil du hurtigt få resultater hvad enten din sport er på hobby- eller eliteniveau.

Specialiseret i ryttertræning

Jeg har specialiseret mig i ryttertræning med stadig fokus på den samlede ekvipage. Jeg hjælper med at forbedre opstilling, koordination og hjælpere. Jeg har i flere år haft et tæt samarbejde med Claus Toftgaard, fysioterapeut, examineret træner og dyrefysioterapeut med speciale i heste. Vores mangeårige erfaring både hver for sig og sammen har allerede bevist, at det i høj grad er muligt at optimere rytterens præstationer ved at sætte ind omkring korrekt fysiske træning og øget kropsbevidsthed. Jeg glæder mig til at hjælpe dig! Med venlig hilsen Søs Fejerskov-Quist

23-01-2016

Bliv RytterYogainstruktør

NYE DATOER!

19-01-2016

Vintertræning for rytteren

Vinteren betyder for de fleste mindre tid på hesten.

25-07-2014

Bliv ét med din hest

Sådan træner du balance & fjedring

03-09-2012

Øvelser til juniorryttere

Start med gode vaner omkring holdning/opstilling så tidligt som muligt.