Nyeste bog RytterYoga - kan købes udvalgte steder

Fit2Ride - vejen til bedre præstationer

Fit2Ride hjælper ryttere indenfor alle discipliner og på alle niveauer til at få en bedre tur i sadlen. Ved at screene, behandle og træne dig målrettet efter velafprøvede og dokumenterede metoder, kommer du et hestehoved foran.

Du får mindsket ubalancer i kroppen og får værktøjer/øvelser, der kan mærkes og ses på din ridning med det samme. Derefter skal du selvfølgelig sørge for at vedligeholde :o)

Søs har udviklet RytterYoga® underviser i Pilates-reformer 1-1 hjælper med at rette dine skævheder og generelt ubehag i kroppen, herunder musearm, tennisalbue, ryg-, nakke-, samt stressrelaterede smerter og ubalancer.

Søs er forfatter til bogen I balance på hesteryg-i samarbejde med Claus Toftgaard og har udgivet Dvd`en Fra træningslokale til hesteryg.

Søs er tillige Equine Touch Practioner student level 1 og ser altid Ekvipagen som en helhed i forhold til udfordringer i bindevæv, muskulatur og fremadrettet træning.

11-09-2020

Kom i balance på hesteryg med RytterYoga® DEL 1

VEJEN TIL STØRRE HOLDBARHED, RIDEGLÆDE OG PRÆSTATIONER.

AF: SØS FEJERSKOV-QUIST / FOTO: MAJKEN SOELBERG

 

Artikel fra Malgré Tout Magasin #1

 

08-01-2020

Wendy Junior- youngriders - Sid rigtigt på hesten 1

Super artikel fra December 2019 for  junior- youngriders. Voksne må gerne kigge med. De kan også lære noget ;o)

10-12-2019

RytterYoga®instruktør 2020

For dig der vil mærke og gøre en forskel!

Uddannelsen består af 3 sammenhængende moduler med intensiv teoretisk og praktisk undervisning. Der er kun plads til få deltagere for at alle får mulighed for optimalt udbytte og udveksling af erfaringer i gruppen.

 Undervisningen foregår i weekenderne d. 5-6 september, 3-4 oktober og 7-8 november 2020.

Tilmeldingen er åben! Læs mere under tilmelding og RytterYoga®instruktør.

23-04-2019

Hjernerystelse? Og hvad så?

For dig der selv har, har haft, møder personer med hjernerystelse, eller i det hele taget bare gerne vil vide mere om det emne.