Udtalelser om Balimo-stolen

“Jeg brækkede halsen i en bilulykke i december 2008 og efter lang sygdomsperiode og efterfølgende lang genoptræningperiode var jeg i august 2010 på et Horsemanship og rytteryogakursus, hvor vi prøvede Balimo-stolen. Efter 1. kursusdag var jeg så træt efter den afsluttende teorisession, hvor vi sad inden døre, at jeg ikke var sikker på, at jeg kunne gennemføre 2. kursusdag.

Heldigvis deltog jeg, og ved samtlige teorigennemgange inden døre sad jeg på Balimo-stolen, selvom jeg syntes den var lidt hård. Da vi igen sluttede ved 17-tiden og sad og evaluerede kurset, kom turen til mig. Jeg var ikke specielt træt – måske en smule øm i bagdelen – ingen hovedpine eller muskelsmerter og da det gik op for mig, at det sikkert skyldes, at stolen havde “tvunget” mig til at sidde rigtigt og med ret ryg, måtte jeg simpelthen have den med hjem. I dag sidder jeg aldrig på andet end Balimo-stole, når jeg arbejder ved computer eller holder møder. Jeg får heller ikke ondt i bagdelen længere.

Jeg har i mange år arbejdet med børn med generelle udviklingsforstyrrelser og ADHD. Efter at have prøvet stolen, var jeg sikker på, at mange af mine elever kunne profitere af at have sådan en stol, hvorfor vi investerede i en masse stole til skolen, og nu i gang med at afdække om det kan hjælpe eleverne til bedre koncentration. Foreløbig med gode resultater!”


Annette Fønsskov, Skoleleder på Harløse Skole

“Fantastisk! Endelig en stol hvor man kan bevæge sig og sidde helt stille imens. Balimo-stolen er blevet familiens favorit, hvor både voksne og børn har fået glæden ved at bevæge sig på en god måde. Specielt børns behov for at “køre rundt på stolen” bliver tilgodeset, og deres energi kan bruges konstruktivt i lektielæsningen m.m. De voksnes mange timer ved computeren er blevet langt mindre anstrengende for ryg og skuldre, så for vores vedkommende er kun at sige; prøv den selv”.

Pernille Snitkjær

Køb Balimo-stolen