Bøger

Kom i balance - Også på hesteryg

DENNE BOG ER UDSOLGT FRA FORLAGET!
Søs Fejerskov-Quist har i samarbejde med hestefysioterapeut Claus Toftgaard skrevet og udgivet bogen I balance på hesteryg. Bogen er en anderledes indgangsvinkel til ridningen end den, vi er vant til. En bog, der sætter rytteren i centrum; ikke på det almindelige ridetekniske plan, men med udgangspunkt i kropsbygning og kropsholdning.

Titel: I balance på hesteryg
Forfatter: Søs Fejerskov-Quist i samarbejde med Claus Toftgaard
Format: 17 x 24 cm
Sider: 128
ISBN: 978-87-7081-026-5

Udgivet på Forlaget Saxo

Øvelserne kan nu findes i vores online univers - Riders Inside Out. Klik på linket nedenfor.

Udtalelser

Dyrlæge Rikke Schultz:
“I balance på hesteryg er en bog til glæde for mange heste. Søs Fejerskov-Quist og Claus Toftgaard har her skrevet en bog med en anderledes indgangsvinkel til ridningen end den, vi er vant til. En bog, der sætter rytteren i centrum; ikke på det almindelige ridetekniske plan, men med udgangspunkt i kropsbygning og kropsholdning. Det er dejligt med en bog, der fokuserer på rytteren som den ansvarlige for ekvipagens præstation, så det ikke bare er hesten, der får skylden, når det ikke går, som rytteren forventer.”

Instruktør Ute Lehmann:
“Det, du øver dig mest i, er det, du bliver bedst til. Det er vores ansvar at træne vores krop (og vores hest) efter bedste evne. Denne bog skaber et meget indlysende grundlag for, at vi kan blive bedre til at træne den hensigtsmæssige holdning frem for den ‘bekvemme’ – indtil den er blevet til en ny, god vane til gavn for os og vore heste. Jeg vil helt klart anbefale denne bog og Søs´ undervisning i ‘Rytteryoga’ til alle mine elever.”

Læs lektørudtalelseen her (PDF)

Anmeldelser


Pia Telling
Den bog var årsag til at jeg kom op på hesten igen. Efter flere voldsomme oplevelser med min nye hest, var jeg ved at opgive at komme til at ride igen. Helt tilfældigt læste jeg en artikel i vores Lokalavis om den nyudkomne bog, jeg kørte straks ud til Søs og købte bogen. Bogen med illustrationer, giver så fine forklaringer på vigtigheden af at rytteren er smidig og i ballance. Jeg blev klar over at det var mig som havde et træningsproblem, ikke hesten. Det er nu 4 år siden, jeg begyndte at dyrke “rytteryoga” og bruge øvelserne fra den helt uundværlige bog.


Betina Sørensen
En super inspirende bog , der er mange billeder der gør det til at forstå for alle. En holistisk vinkel på der gør den fuldendt.


Wendy Christensen
Kan i den grad anbefale bogen. Har du måske nogen sinde tænkt: hvorfor er det lige hesten reagere som den gør? Går hesten ofte til venstre eller højre? Selvom dyrlægen har tjekket den fra A til Z ! Alt for ofte er det pga skævhed/stivhed hos rytteren. Som underviser ses det alt for ofte disse ting. Hesten reagere ved vores signaler/krop sprog, om det enten er ved jord eller til hest. Jo bedre form hest og rytter er, jo bedre bliver resultatet for den enkelte ekvipage :-) Rigtigt god læsning ;-)


Guðmundur Arnarsson
Big help for me and my riding..highly recommended