Ophold

Dags-, weekend-, og ferieophold med mange ekstra tilbud og muligheder for udvikling af ekvipagen.Her er der mulighed for at skræddersy sit eget ophold og få sine ønsker og behov opfyldt. En dejlig Riding Recovery Retreat, hvor du kan opnå samhørighed med din hest i skønne omgivelser.

Der kan indlogeres i den nyrenoverede lækre 3 værelses lejlighed på 90 kvm, med plads til
4-6 personer og direkte udsigt til hestenes feriefold.

Det er også muligt at slå sit eget telt op eller låne vores 2 mands telt. Det kan opsættes enten her på ejendommen eller i skovene, hvor der også forefindes shelter (skal reserveres på forhånd).
Med den løsning er der stadig adgang til bad, køkken og toilet. På den måde kommer man endnu tættere på naturen.

Vi holder selvfølgelig opsyn med hestene på både fold eller i de skønne udebokse, mens I udforsker omgivelserne på de fine ride-, gang- eller cykelstier i området. Måske bliver det også til en tur til København eller nogle af alle de andre seværdigheder, der findes her omkring.

Som en ekstra service er det muligt at få foretaget en ryttertest, få undervisning på vores ridebane, træne i vores lokaler i Pilates-reformermaskiner, mekanisk hest og meget mere.
For rytteren tilbydes behandling med smartspine og bindevævsmassage. For hesten tilbydes Equine Touch gennemgang og behandling.
Vi glæder os til at byde dig og din hest velkommen her på Skovgaard.

Lille terrasse med mulighed for grill/bål og aftenhygge.

Hent brochuren og læs mere om mulighederne ved et ophold her.

Se flere billeder