Undervisning

- med eller uden hest.

Hos Fit2Ride kan du få undervisning tilpasset dit niveau hvad enten du er fritids- eller konkurrenceytter. Søs Fejerskov-Quist har specialiseret sig i ryttertræning og udviklet RytterYoga og supplerer ofte rytternes faste træner til glæde for alle parter.

Stort set alle kender til ubalancer i form af “rustne steder” og asymmetrier i kroppen. Det skal rettes, før du kan få det optimale udbytte af din træning og undervisning. Meget af det, der udfordrer dig dagligdagen eller i din sport kan med andre ord løses ganske enkelt. Du vil derefter opleve at få ENDNU mere udbytte af dine træningstimer hos din faste underviser.

Det handler altid om at kunne finde mobilitet, stabilitet og styrke for at kunne udføre bevægelser optimalt.

Du kan booke undervisning 1:1 eller på et lille hold, evt. sammen med nogle du kender, hos os i vores veludstyrede træningslokale – eller hos dig selv.

Hvis du har hesten med hos os, er der boks/fold til den, så den står trygt og godt, mens du bliver gennemgået. Du kan ride lige bagefter, så du får mest muligt ud af din træning med det samme.

Det er ofte en stor fordel, at du har fået en kombineret behandling, der består af en screening og efterfølgende genopretning, før du starter undervisning, så du ikke træner videre på en ubalance.


Læs mere om behandling her

RytterYoga på et af vore faste hold er god for dig, der allerede har deltaget på et RytterYogakursus, fået en screening og behandling og gerne vil lære nogle flere øvelser at kende, samt udelade selve teoridelen i forhold til ridningen.
Du kan også deltage, selv om du ikke har været på kurset først.

Jeg har yogamåtter du kan låne, så du skal bare møde op i behageligt tøj, du kan bevæge
dig i.

Prøvetime kr. 100,-

Ring eller send mig en mail for at høre om der er plads på et af holdene.